Block Party Sudah Habis Dari Beta Dan Bersedia Untuk Menyekat Sesiapa Sahaja Yang Suka Tweet Buruk

Block Party, perkhidmatan anti-gangguan yang mengkhususkan diri dalam menjadikan Twitter lebih bertoleransi untuk digunakan, sudah tidak lagi tersedia dan kini tersedia. Block Party mengotomatisasi proses yang memakan masa untuk memoderasi suapan Twitter anda, menyaring kandungan dari orang yang tidak anda mahu lihat untuk ditinjau kemudian, dan mulai hari ini, menyekat akaun yang mengetweet semula atau menyukai tweet buruk pilihan anda dengan senarai blok.

Perkhidmatan Block Party tersedia dalam tiga peringkat yang berbeza. Akaun Basic Percuma boleh menggunakan penapis sederhana Block Party untuk menangkap @mentions dan meletakkannya di “Folder Lockout” untuk ditinjau kemudian. Akaun premium, yang bermula pada $ 12 sebulan, termasuk penapis yang lebih ketat, senarai blok, pandangan penolong untuk membolehkan rakan atau keluarga meninjau tweet yang merisaukan, tindakan pukal untuk menyekat atau mematikan beberapa akaun dalam Folder Lockout anda sekaligus, dan senarai tontonan untuk mengesan akaun selepas anda membisukan mereka. Tahap Penyokong $ 13 sebulan merangkumi semua ciri tersebut dan peluang untuk mencuba ciri baru sebelum dilancarkan.
Block Party menawarkan banyak, tetapi dua idea utama – filter dan senarai blok – boleh memberi perbezaan besar bagi sesiapa yang harus menggunakan Twitter untuk pekerjaan mereka atau mempunyai akaun berprofil tinggi yang sudah menjadi sasaran gangguan. Syarikat itu juga telah berusaha untuk memperhatikan bagaimana ia menerapkan kedua-dua ciri tersebut. Senarai blok dibataskan pada 100 akaun setiap senarai (anda boleh mempunyai senarai tanpa had) dengan harapan jumlahnya cukup kecil sehingga anda dapat menyemak senarai tersebut untuk sesiapa sahaja yang mungkin masih ingin anda lihat pada garis masa anda. Sementara itu, penapis boleh diatur untuk menghapus akaun spam (misalnya, akaun baru tanpa foto profil) atau disetel lebih ketat untuk hanya menunjukkan @sebutan dari orang yang anda ikuti atau yang baru saja anda balas. Twitter menawarkan kedua-dua ciri dalam beberapa kapasiti, tetapi tidak memiliki fleksibiliti, dengan fokus untuk menyekat dan mematikan kata atau akaun tertentu, tanpa semua automasi atau penyesuaian.

Pergerakan Twitter dibuat untuk menawarkan lebih banyak alat penyederhanaan dan privasi juga, seperti alat blok lembut bawaan yang dikeluarkan minggu ini atau konsep untuk cara menyembunyikan tweet lama atau membatasi siapa yang dapat melihat apa yang anda sukai. Namun, sejauh ini, Block Party mempunyai awal dan harus menjadikannya lebih mudah untuk membuat perbezaan dalam kualiti garis masa anda hanya dengan beberapa langkah.

Anda boleh mendaftar dan membaca lebih banyak contoh penggunaan Block Party di laman web syarikat.

About Bahria Sports

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *